Pages

Monday, August 16, 2010

ToOlbOx GhaIB!!!

aish dugaan lagi skali...x ingt dah bila date pristiwa ni berlaku tapi still dalam minggu ni la...toolbox tu elok je ade atas meja aku malam sebelum ghaib kena curi.tup2 pagi khamis pi studio blh plak lesap.x tau nak suspek sape tapi seingat aku pagi tu aku second person dtg studio....ntah sape la bertuah sangat dapat tangan panjang combo set ngan x de perasaan ambil barang orang lain..Ya ALLAH berilah petunjuk pada gerangan hambaMU yang panjang tangan itu agar terbuka pintu hatinya untuk berubah.aminn~......
mlayan lagi duit aku sem ni nak bli tools baru..hukhuu =(

Saturday, August 14, 2010

notion....fantacy....imagination....reality!!!!!

video
hosh camne ni...ma tolong!!!huhu design buntu....isnin ni dah submission...2nd project kena design kiosk for extrme sport..kali ni aku pertaruh white water rafting.wuwu special sport ni sbb bounce...aish macam2 rasa time crit..awal2 dulu aku pilih tauromachy tapi bila crit mockup first baru trasa kebosanan game tu..then aku plh plak whte wtr raftg ni...idea ada tapi biasalah mesti sentiasa kena devlp...1st week crit design aku lulus but 2nd week fail..x kan la nk go on dgn mockup first dulu coz yg tu mmg cincai..masa tutorial ngan en.raja mckup 2nd aku jd 'reverse fountain' (term din kasi)...reverse pun reverse la but camne nk devlp lg????

aku hanya insan yang kerdil..

Bismillahirrahmanirrahim...Ya ALLAH Ya Tuhanku, pencipta sekalian alam.sesungguhnya padaMu aku memohon, padaMU jua aku berserah.Dengan belas kasihMu aku minta jauhkanlah aku dari penyakit hati Ya ALLAH.jauhkanlah aku dari hasad dengki Ya ALLAH .jauhkanlah aku dari sifat tamak Ya ALLAH,lindungilah aku dari segala fitnah Ya ALLAH.Tetapkanlah imanku Ya ALLAH,cekalkanlah hatiku dalam menempuh dugaan hidup Ya ALLAH.Ya Rabbi hanya KAU yang tahu apa dalam fikiranku dan apa yang bakal aku tempuhi.Ya Rabbi aku bersyukur dengan segala nikmat yang telah ENGKAU kurniakan.aku bersyukur dengan peluang melihat dunia ini.aku bersyukur dengan aturan ENGKAU Ya Rabb...aku mohon Ya ALLAH.hapuskanlah dosa-dosaku,dosa kedua ibu bapaku,dosa saudara-saudaraku dan dosa sekalian hambaMU Ya ALLAH...Ya ALLAH berkatilah hidupku..aminn aminn aminn Ya ALLAH

Thursday, August 12, 2010

saya rindu rumah saya##..

ahlan wasahla shahrul ramadhan..shahrul karem shahrul barakah....hari ni 2 ramdhan 1431H spatutnya ak dh blk kg.saja nak sambut awal ramadhan dengan family tapi coz ada submission isnin ni so terpaksa la cancl plan..wuwuuu nk balik puasa kat rumah (T-T)......sedih gak x dapat blk + plak dgn design fail tadi...berbaloi la ngan tido skt kepala smalam...hopeflly aku dpt siapkan design kiosk utk submssion isnin nati before this sunday so blh ak rest puas2 on sunday...aminn..